Сюзан Абушева

Сюзан Абушева е официално квалифицирана от международната организация R.Y.E. (Изследване на йога в образованието) да използвам техниките им при работа с деца.
Акредитирана е от Фондация FRUD (Фодация Родители Учители Деца) да преподавам Добродетели на деца от 6 до 12 г. “

“Йога е част от мен, защото ме прави физически по-здрава, по-щастлива и одухотворена. 
Когато станах майка се появи интересът към Йога за деца. Освен това завърших курс по Монтесори възпитание на деца, защото все повече осъзнавах, че децата имат нужда от по-различен подход. Много ми харесва девизът на Монтесори педагогиката – „Помогни ми да се справя сам!“.

Това значи, че ако дадем на детето свободата да избира и да вижда резултата от избора си, имаме шанс да повишим неговото самочувствие и увереност, да му помогнем да бъде независимо и щастливо.

С йога целим да изградим здрави основи за децата да израстнат като уверени, ясно мислещи и отговорни хора. Позите, които практикуваме в класовете правят тялото силно и го разтягат, изграждат координация и различни умения, намаляват стреса. Практиките са до толкова адаптирани, че часовете преминават в истории, игри, песни, преплетени с йога пози, техники за дишане, релаксация. Освен полезно е и много забавно!

Преподаването на йога за деца ми дава възможност да вдъхновя децата да се движат, да релаксират, да намерят и се свържат със своята истинска същност. 
Непрестанно разширявам своите познания в областта на холистичното образование чрез курсове, семинари, специализирана литература.”

Готов ли си за промени?

Ние от йога студио Гаятри ти предлагаме йога курсове и спа услуги.