Калина

Калина е сертифициран инструктор по Йога към WRYA (World Real Yoga Alliance). Преминала е курс от 100 часа за Ashtanga Vinyasa учител. В момента е студентка в НСА с квалификация за Йога инструктор.

Заниманията по ащанга йога представляват комплекс от асани или последователност от преливащи се една в друга енергични пози, съчетани с контрол върху дишането и предизвикателства за баланс на тялото и ума. Завършват с притихване, релаксация, усещане за здраво тяло и здрав дух. Чрез различните асани се развива сила и издръжливост, използвайки собствената тежест на тялото, засилва се имунната система, активира се горенето на излишните мазнини. Целта на тази йога практика е да се раздвижат и контролират тоновете на мускулите и сухожилията, също така се подобрява и циркулацията на кръвта по цялото тяло. Подходящи са както за напреднали, така и за съвсем начинаещи, тъй като йогата е създадена, за да бъде практикувана от всички и според различното усещане и състояние на тялото на всеки един човек.

Йога ни държи в настоящия момент; единственото място, на което животът съществува. Нужна ни е тъга, за да оценим щастието, трябва ни отсъствие, за да ценим присъствието, а няма ли шум, как бихме оценили тишината… Онова, което истински търсим и за което искрено дерзаем е любовта, а тя е вътре в нас. Пътуването навътре към себе си с Йога е прекрасно преживяване, което всеки трябва да изживее и което със сигурност ще ви направи щастливи, както радва и мен самата всеки ден!

Готов ли си за промени?

Ние от йога студио Гаятри ти предлагаме йога курсове и спа услуги.