ПОДГОТОВКА ЗА СЕРТИФИКАЦИОНЕН СЕМИНАР 1 – ВО

Дата: от 15.03 до 17.03.2019

Час: от 10:00 до 18:00

Скъпи жени, които практикувате Мандала танц и сертифицирани водещи на практиката,

От 15 до 17 Март 2019 година, ви каним на 3 дневен интензивен курс за построяване на тялото и техника на движенията в практиката Мандала танц – първо ниво.

Водеща на курса е Вероника Мувия – личната асистентка на Мая Мандала.

Този курс е подходящ за тези, които никога не са практикували и желаят да се запознаят с храмовата практика Мандала танц, за тези, които вече практикуват Мандала танц,  както и за сертифицирани водещи първо ниво Мандала танц.

За начинаещите, участието в курса е отлична възможност да се запознаят с практиката и За храмовата практика Мандала танц

Мандала танц е дълбока енергийна практика за работа с тялото и съзнанието, в чиято структура са комбинирани танцови движения, дишане и умения за съсредоточаване.

Тази практика ни помага да се завърнем в съзнателно присъствие в тялото и силна връзка със Земята, възстановява хармонията между женската и мъжката природа, естествените ритми и вътрешни цикли на нашата изначална същност и първична природа. Когато практикуваме с лекота се завръщаме в състояние и звук, които са естествени за нас, свързваме се с истината, мъдростта, инстинкти и знание за природата на нашата душа.

Храмовата практика Мандала танц ни балансира енергийно на всички нива, лекува тялото и душата ни, обединява женското и мъжкото проявление в нас.нужната подготовка за сертификационното обучение на Мая Мандала „ Практически семинар за водещи на практиката Мандала танц – 1-во ниво“

По време на тренинга ще работим задълбочено върху ключовите точки, свързани с правилната позиция на тялото в танца. Мандала танц не е просто танц. Това е практика за центриране на тялото, построена на принципа на сакралната геометрия, чрез която можем да почувстваме по – добре фината структура, която стои зад всяко движение. Ще започнем да виждаме как са построени движенията и трансформирането на потока на енергията от двуизмерна в триизмерна реалност, трансформираща тялото, съзнанието и пространството около нас в живот в Мандала.

Като допълнение към основните 8 базови движения, ние ще преминем през по – сложни елементи като вълни и спирали.

Този интензивен курс не е сертификационен и е предназначен за лична практика и за подготовка за сертификация за водещи 1- во ниво Мандала танц!

При практикуването на Мандала танц се хармонизират нашето вътрешно и външно проявление на всички нива в тялото и съзнанието ни. Чрез сакралната геометрия, на основата на която е построена практиката, се балансират лявата и дясната половина на тялото, женската и мъжката енергия, високото и ниското, обединява се разединеното – всички енергийни центрове и канали в нашето тяло, всички системи на телесно ниво. Хармонизират се и всички пет първични елемента: въздух, вода, огън, земя, пространство.

 

Вероника Мувия е сертифицирана водеща на практика Мандала танц – трето ниво„Практикувам Мандала танц от 2014 година. Ежедневната практика на Мандала танц през тези години, както и пребиваването в пространството на Мая Мандала – моят учител, ми позволи да работя в детайли върху движенията на практиката, да видя енергийната структура,  която стои зад всяко движение, да усетя основата, на която е структурирана.

Мандала танц е преди всичко енергийна практика, която трансформира енергията и съзнанието и като резултат способността да променяш собствената си реалност. В тази практика няма нищо излишно. Всеки детайл е важен. Всяко дори и минимално движение с тялото, предизвиква огромно движение на енергията.

Искрено се надявам, че мога да ви предам моят опит и събраните практики, получени от семинарите на Мая Мандала, както и в личните разговори с нея, за да построим правилно тялото си, да се потопим в сакралната същност на първичните елементи, да се настроим към фината материя, която стои зад практиката и да канализираме това знание тук и сега.

В допълнение към практикуването на Мандала танц, се занимавам с Кундалини йога и различни лечебни практики от Келтската традиция.”

Организатор: Марияна Германова – водеща на практика Мандала танц – 1-во ниво, сертифицирана от Мая Мандала.

Готов ли си за промени?

Ние от йога студио Гаятри ти предлагаме йога курсове и спа услуги.